Журавський встановив у Володарськ-Волинську ще один майданчик та придбав постільну білизну для дитсадка в Іршанську

Народний депутат Віталій Журавський встановив ще один дитячий майданчик у місті Володарськ-Волинський – другий упродовж цього літа і дванадцятий за ліком у районі.

«Однією з найгостріших побутових проблем, з якими доводиться мати справу українським родинам – це відсутність місць для активного відпочинку малечі. Старі дитячі площадки, встановлені ще за радянських часів, вже давно вичерпали свій ресурс. У деяких містах їх взагалі не лишилося. А на нові в бюджеті немає коштів. Щось зі старих конструкцій вдається підлатати за рахунок можливостей ЖЕКів, щось – за рахунок спонсорів. Але загалом у вирішенні цієї проблеми не видно кінця краю», – зауважив народний депутат.

«Кілька тижнів тому до мене надійшов лист від мешканців Володарськ-Волинська. Вони просили посприяти у питанні встановлення ще одного дитячого майданчика. Відмовляти в такому випадку не годиться», – розповідає Віталій Журавський.

Таким чином, дитячий майданчик на вулиці Карла Маркса став другим у місті Володарськ-Волинську, що його встановив Віталій Журавський від початку літа. Раніше політик облаштував ігрові майданчики також у селах Поромівка, Фасова, Старий Бобрик, Добринь, Краївщина та Березівка, Топорище, Давидівка, Дашинка та Небіж. Прикметно, що всі одинадцять майданчиків — освячені місцевими священиками.

Не забув Віталій Журавський також про прохання батьків вихованців Іршанського дошкільного навчального закладу, які просили допомогти придбати постіль для дітей. І цю проблему Віталій Журавський вирішив. Спеціально для Іршанського дитсадка політик закупив 300 комплектів постільної білизни.