На Житомирщині значна більшість місцевих депутатів не проводить в останню путь загиблих героїв України

Більшість депутатів Житомирщини не вважають за потрібне відвідувати похорони загиблих в зоні АТО земляків. Натомість на могилах героїв будують політичний фундамент далекі від патріотів, які готові вмирати за Україну, люди, які не мають жодного відношення до Майдану і боротьби українського народу за очищення влади від пройдисвітів й шарлатанів.

Таким спостереженням ділиться громадський активіст Іван Камінський в блозі на Обозревателі.

Україна переживає важкі часи в своїй багатовіковій історії. Під загрозою опинилася територіальна цілісність, незалежність нашої держави, мир і спокій на нашій землі.

16.08.2014 року Україна поховала  свого героя – Володимира Володимировича Шленчака, 1976 року народження, який родом із Коростенського району Житомирської області, бійця 30-ї окремої механізованої бригади (Новоград-Волинський), який загинув на околиці міста Антрацит Донецької області при прямому попаданні в БМП реактивної ракети.

Не встигла Україна поховати свого героя В.Шленчака, як 08.09.2014 наступна втрата в Коростенському районі. Відбудуться поховання Яна Юрійовича Доманського, 23 роки, с.Нова Ушиця, бійця тієї ж 30-ї окремої механізованої бригади, який загинув на кургані Савур-Могила.

В останню дорогу їх проводить самі жителі району під державний прапор України, як героїв. Місцеві депутати в своїй більшості такі заходи ігнорують. Поодинокі місцеві народні обранці на Житомирщині відвідують поховання загиблих в зоні АТО земляків.