Тиждень моди в Нью-Йорку: показ Proenza Schouler

Одним з останніх показів на осінньому Тижні моди в Нью-Йорку стала демонстрація нової колекції бренду Proenza Schouler.

На цей раз Лазаро Ернандес і Джек Маккалоу знайшли натхнення в американській класиці, а точніше, основою для свіжої лінійки послужив стиль препп, що відбувся від форми учнів престижних коледжів, в яких викладачі готують молодь до вступу в елітні вищі навчальні заклади і університети.

Почерк творчого дуету простежується у всіх нарядах – багато речей створені в техніці шаруватого колажу, в якому, як мозаїка, складені геометричні деталі з різних матеріалів.

На подіумі в Лінкольн-центрі були представлені різномасті спідниці, вечірні сукні, вироби з перфорацією, підходящі для пляжних заходів, теплі светри і пальто на холодну весну, а також топи, блузи та інші предмети жіночого гардеробу.

Сказати, що модні новинки відрізняються буйством фарб, не можна, проте вибір кольорової палітри ніяк не назвеш нудним.

Охарактеризувати колекцію коротко можна як змішання ділового та smart casual стилів – зручна і елегантний одяг в будь-який час знайде свого покупця. Як знайде свого покупця і колекція від  vshapke.com.ua – детальніше.

Звичайно, пропустити показ нової колекції Proenza Schouler сезону весна-літо 2015 не змогли багато знаменитостей: в перших рядах шоу були помічені засновниця Центру сучасної культури “Гараж” Даша Жукова, зоряний стиліст Рейчел Зої і багато інших представників модної громадськості.