Влада замість того, щоб йти шляхом реформ, наповнює бюджет за рахунок простих людей – Тігіпко

Пропонуючи реформи, влада має не лише про них говорити, а й реально втілювати, причому, в першу чергу піклуючись про людей. 

Про це заявив народний депутат, лідер партії «Сильна Україна» у програмі «Право на владу» на каналі «1+1».

Як зазначив політик, він ознайомився зі «Стратегією-2020», запропонованою президентом України, і вважає, що цей документ не почне втілюватися, доки при владі будуть люди, зацікавлені у збереженні старих схем.

«Гідність, свобода, майбутнє – це ті цілі реформ, які ми повинні провести. Але ознайомившись зі «Стратегією-2020» я чогось нового оригінального не побачив. Це завдання, яке стоїть перед Україною довгий час, – наголосив політик. – Чому не відбуваються ці зміни? Тому що ми не маємо в уряді достатню кількість професійних людей».

Сергій Тігіпко наголосив, що сьогодні влада замість того, щоб йти шляхом реформ, наповнює бюджет за рахунок простих людей.

«Важливо проводити реформи, це нелегко. Але влада йде по спрощеному варіанту – вирішила, що краще забрати у людей певні соціальні стандарти, зупинивши ті ж пенсії на рівні грудня 2013 року, підняти тарифи, зразу є ефект для того ж бюджету», – зазначив він.

Сергій Тігіпко зауважив – це абсолютно помилковий варіант, який не подолає старих проблем та призведе до створення нових проблем в країні. Він також зауважив, що сподівається, що реформи зрештою розпочнуться.

«Дай Боже, щоб ті реформи, які пропонує президент, втілилися у життя і я готовий допомагати в цьому», – наголосив С. Тігіпко.