Житомирська влада продовжує витрачати мільйони на автопарк комунальних підприємств

Житомирська влада продовжує витрачати мільйони на закупівлю спецавтівок для комунальних підприємств. Які, напевно, вкрай необхідні для міста.

Про це пише “Вісник державних закупівель”.

Так для КП “Експлуатація штучних споруд” Житомирської міської ради куплять у київської фірми “Будшляхмаш” за 1 млн. 703 тис. грн. (з ПДВ) каналопромивочну машину комбіновану, призначенудля очищення зливових каналізаційних труб від опадів та засорів. Якої марки автівка не зазначається, адже, з документів на сайті “Вісника” викладено лише пояснення, чому купують в одного учасника. 

До речі, причина: на торги подала заявку лише дана фірма, до того ж, вона являється єдиним підприємством яке пропонує даний товар“. При цьому в інтернеті є сайти, які пропонують подібну техніку теж.

Окрім цього, комунальному спеціалізованому ремонтно-будівельному підприємству “Зеленбуд”  за 780 тис. грн. придбають у білоцерківського ТОВ “Брод-Вей Ресурс машину дорожню комбіновану МДКЗ-10 – це поливо-мийна автівка в комплектації з щіткою і відвалом.

Ще підприємству-“винятку” “Автотранспортне підприємство 0628” Житомирської міськради, якому вже купили 394 контейнера для збору твердих побутових відходів та установку та ваги, придбають у новоград-волинського товариства з обмеженою відповідальністю “Міськкомунсервіс” сміттєвози для збору, транспортування та складування побутових і промислових відходів виробництва (уживані) – 2 од.  та сміттєвози із заднім завантаженням на базі автомобіля іноземного виробництва- 2 од.. На це витратять 1 млн. 329 тис. 978 грн. (з ПДВ).