Чорновол пояснила, чому обрала “Народний Фронт”

Важливо, щоб урядом керувала людина, яка є талановитим економістом, талановитим прем’єром та глибоко розуміється в усіх питаннях. 

«Я вдячна Арсенію Яценюку за те, що він після Майдану не пішов на вибори президента, а взяв на себе відповідальність за уряд. Показав себе із дуже хорошої сторони», – заявила Тетяна Чорновол під час зустрічі із виборцями в місті Радомишлі.

Тетяна Чорновол, кандидат у депутати від «Народного фронту» розповіла, що вибори 26 жовтня – це не тільки вибори президента, а і вибори уряду.

«Люди часто мені кажуть: Яценюк хороший прем’єр, але чому він пішов тоді на вибори? Але після виборів, коли оберуться нові депутати, цей уряд буде розпущений, і будуть обирати новий…», – каже Чорновол.

Тетяна Чорновол розповідає, що з командою, яка зараз у «Народному фронті», розпочинала боротьбу із системою ще в 2012 році.

«Саме з цими людьми ми піднялись, коли навіть мої колеги-журналісти вважали, що Янукович – це назавжди. Ці люди, які повстали, виявили геройство. Зараз ці люди в «Народному фронті», – каже Тетяна Чорновол.

Вона додає, що найважливішим завданням, яке сьогодні стоятиме перед новою владою, є вирішення питання війни.

«Найбільше, що зараз хвилює людей, це війна та корупція. Але я вважаю, що все таки війна зараз на першому плані», – розповідає Чорновіл про завдання, які вона ставить перед собою у Раді.

Сьогодні також Тетяна Чорновол разом із кандидатом-мажоритарником в окрузі №66 Павлом Дзюбликом провели зустрічі із виборцями в Коростишеві та Черняхові.

Прес-служба «Народного фронту»