​«Пехов повертає криміналітет у політику», – Озерчук

Невідомі особи, які супроводжували під час зустрічі із виборцями 64-го округу депутата Володимира Пехова, учора, 8 жовтня, напали на керівника Лугинського штабу кандидата в депутати Андрія Озерчука.

Інцидент трапився під час зустрічі з виборцями в селі Бовсуни Лугинського району. Послухати депутата і задати йому кілька запитань приїхали і представники штабу його опонента – Андрія Озерчука. Із кортежу, який супроводжував Пехова, до них вийшли невідомі молодики, які заламали руки Василю Чижу, керівнику штабу. Його намагались не пустити до місця, де депутат мав спілкуватись із виборцями.

Зустріч Пехова із селянами тривала кілька хвилин. Після цього кортеж із 4 автомобілів, в тому числі і автомобіль Пехова, поїхав з села. Дорогою їх зустріли активісти, які також поспішали на зустріч до депутата, але були здивовані, що зустріч за 5 хвилин закінчилась і обранець покидає село.

«Ми зупинились, аби запитати дорогу. Кортеж Пехова, який бачив, що ми їдемо за ними на зустріч з виборцями, також зупинився. З автівки вийшли два молодики, підійшли до нашого автомобіля та прорізали шини. За цим всім спостерігав із авто Володимир Пехов. Після цього вони спочатку відзвітували йому, потім поїхали», – розповідає Іван Камінський, довірена особа кандидата в депутати Андрія Озерчук.

Активісти викликали міліцію, яка зупинила кортеж. Володимир Пехов пояснив, що не має відношення до інших автівок. У одному із автомобілів знайшли зброю. Молодиків забрали до відділку міліції давати покази.

У свою чергу кандидат в депутати від «Народного Фронту» по округу №64 Андрій Озерчук переконаний, що Володимиру Пехову не місце у політиці чи на державних посадах.

«Це людина, яка голосувала за диктаторські закони 16 січня, він був активним членом Партії регіонів, має відношення до незаконного видобутку бурштину в нашому регіоні. Сьогодні його люди побили мою довірену особу. Володимир Пехов – це повернення криміналітету в політику. Це людина, яка вже зараз має пройти люстрацію, тому що має руки по лікоть у крові», – каже Озерчук.

Озерчук додає, що випадок із викручуванням рук його представникам та порізаними шинами авто свідчить про те, що з Пеховим працюють банальні злочинці.

Справа внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань. Усі затримані виявились не місцевими – приїхали у Лугини із Київської області.