​У Києві 21-річна житомирянка викинула у смітник із шостого поверху своє новонароджене немовля. Відео

До чергової частини Оболонського районного управління Києва по спец-лінії “102” надійшло повідомлення про те, що у сміттєзбірнику лежить мертве дитя. Страшну знахідку виявила жінка, яка працює двірником одного із столичних ЖЕКів.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України в місті Києві.

Відкривши двері сміттєзбірника жінка одразу звернула увагу на особливий пакунок. Цікавість взяла верх, тому подивившись у поліетиленовий пакет жахнулася – всередині знаходилось тільце мертвого немовляти. 

Того ж дня правоохоронці виявили особу горе-матері, яка вбила власну дитину, щойно народивши її. Ті факти, які встановили працівники Оболонського райвідділу міліції виявились не менш жахливими, ніж знайдене мертве немовля.

Як встановили правоохорнці, свою новонароджену дитину вбила 21-річна уродженка Житомирщини, яка разом із сестрою винаймала одну із столичних квартир. Дівчина вже має 4-річного сина, який мешкає з її батьками. Справа в тому, що свою першу дитину дівчина “нагуляла”, тому батьки якось попередили, – якщо вона завагітніє вдруге, то вони від дочки відмовляться. Тож свою другу вагітність ретельно приховувала. Родина непутньої матері “положення” не помічала, так як дівчина мала надлишкову вагу та повну тілобудову. 

Свою другу дитину житомирчанка народила в ніч на 10 жовтня у себе вдома, зачинившись у ванній кімнаті. Сама прийняла у себе пологи. На світ з’явився хлопчик, проте, жінці стать дитини вже була нецікавою, для себе вона все вирішила. Мати-вбивця поклала немовля у поліетиленовий пакет та з 6-го поверху одного із столичних домівок спустила у сміттєзбірник.

За фактом умисного вбивства матір’ю новонародженої дитини відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст.117 КК України. Зараз з’ясовуються обставини смерті малюка. Призначено низку експертиз, зокрема, судово-медична, яка встановить причину смерті новонародженого.

Цією статтею передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5-ти років.