​У Житомирі проходить кастинг акторів для нового короткометражного фільму Дмитра Голумбевського та Тараса Стрільчика

Кастинг акторів на зйомки в новому короткометражному фільмі, над яким працює режисер Дмитро Голумбевський, проходить сьогодні у готелі «Житомир» на першому поверсі. Автором сценарію є Тарас Стрільчик, а організаційну підтримку надає Житомирський обласний штаб «Народного Фронту».

Робоча назва фільму – «Незвичайна істота». Вийти на екрани житомирських кінотеатрів він має вже 19 жовтня.

«Я не хочу розкривати всі секрети, але фільм має бути цікавим. У зйомках будуть брати участь діти та дорослі, буде масштабна 15-хвилинна робота. Думаю, для Житомира це буде серйозний крок. Це, напевно, буде найскладніша робота, яку я робив. Тут багато діалогів та ігрових моментів. Але будемо намагатись, щоб нам глядач повірив», – каже Дмитро Голумбевський.

Головні ролі у фільмі виконують діти – дві дівчинки та два хлопчики.

«Ми хочемо показати дитячу безпосередність, наївність та довірливість. Тому чекаємо на кастингу дітей до 10 років. Це вік, коли у людини прокидається відчуття великого світу», – каже автор сценарію Тарас Стрільчик.

У «Народному фронті» переконані, що сучасне українське кіно – це те, без чого не можна побудувати нове суспільство.

«Підтримка українського кіно дуже важлива. Якщо не будемо його знімати, то нам буде важко виховати юних українців. До нас звернувся режисер і автор сценарію, ми взяли на себе всі організаційні питання. Якщо у інших режисерів також будуть ідеї – ми готові їх слухати і підтримувати», – каже перший заступник керівника обласного штабу «Народного фронту» Руслан Годований.

Кастинг юних акторів для фільму буде проходити і завтра, з 14:00 до 17:00 на першому поверсі готелю «Житомир».

Прес-служба Житомирського обласного штабу «Народного Фронту»