Житомирські “убозівці” затримали 8 учасників так званої Руської православної армії ДНР

Працівниками управлінь по боротьбі з організованою злочинністю Донецької та Житомирської областей припинено діяльність організованого злочинного угруповання у складі восьми учасників так званої Руської православної армії ДНР.

Про це повідомив керівник донецької міліції В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці у фейсбук.

“Протягом липня-грудня цього року ця банда у камуфляжній формі, масках з автоматичною вогнепальною зброєю, скоювала розбійні напади на приватних підприємців та пересічних громадян Донеччини. Також встановлено, що злочинці причетні до пограбувань автозаправних станцій, магазинів та інших підприємств області, за якими вже були відкриті кримінальні провадження”, – повідомив головний міліціонер області.

Підчас проведення обшуку місця проживання затриманих були вилучені автоматична зброя та 5 комплектів камуфляжної форми з шевронами Руської православної армії. Даний факт зареєстровано та внесено до ЄРДР Красноармійського МВ ГУМВС України в Донецькій області.

Додатково перевіряється інформація щодо причетності вказаних осіб до скоєння терористичних актів та проведення диверсійних заходів на території Донецької області.