Хайді Клум запустила лінію нижньої білизни

Наприкінці минулого року супермодель Хайді Клум підписала контракт з брендом Bendon на випуск двох ліній нижньої білизни та одягу (якщо потрібний ремонт та швея – http://kabanchik.com.ua/tasks/index/110) – Heidi Klum Intimates і більш доступною Heidi by Heidi Klum.

У розробленій Хайді колекції представлені різноманітні моделі, як з ніжно-рожевого мережива, так і червоного, чорного шовку.

Раніше бренд Brendon співпрацював з Ель Макферсон. Її заміна викликана в першу чергу бажанням компанії залучити нових покупців і збільшити прибуток. А Хайді Клум все-таки є більш впізнаваною і затребуваною персоною. Представник компанії повідомив:

“На наш погляд, ми доросли до Хайді і дуже хочемо спробувати запустити лінію саме з нею, подивимося, як на це відреагують наші покупці”.

Обличчям колекцій, звичайно ж, стала сама Хайді. Незважаючи на свій вік, а їй вже 41, і статус мами чотирьох дітей, колишня модель прекрасно виглядає, а новий контракт і зйомка колекції стали її поверненням до роботи після тривалої відпустки.

“В мене стільки сил, енергії і бажання працювати, не можу дочекатися, коли вже колекція з’явиться в магазинах. Мені завжди подобалося позувати в нижній білизні, так чому б не випустити свою колекцію?” – поділилася Хайді.

Швидше за все, найближчим часом ми ще не раз побачимо нові проекти моделі.