Незвичайні світильники

Що робити, коли об’ємних рішень хочеться, але місця для них недостатньо?

Як бути, наприклад, власникам квартир з низькими стелями? Великі конструкції для таких габаритів – недозволена розкіш. Ідіть на хитрість! Використовуйте комплект із звичайної лампочки і креативного стельового стікера, де останній зображує тінь від шикарної багатоярусної люстри. Кумедний результат забезпечить тривалу увагу громадськості.

Але, стривайте, ми ж обійшли увагою передпокій! Адже саме з ннього починається знайомство з будинком. Більше того, тут проблема дефіциту світла найбільш актуальне – вікон немає, місця мало. Повісиш щось занадто нависаюче – будуть стукатися головою, занадто виступаюче – зачіпати руками. Доводиться обмежуватися «плоскими» варіаціями світильників. Ну де тут розгулятися фантазії? Однак, виявляється, і для даного приміщення є оригінальне рішення. Капелюх-лампа над гачком для одягу! Забавно, незвично, практично і місця багато не займає.

Взагалі ж про сучасні тенденції у висвітленні можна говорити нескінченно. Щороку винаходяться все нові і нові варіації торшерів, настільних ламп від, наприклад, nasvitlo.com/shop/category/nastilni-lampi_cat, люстр, бра, каганців. І кожна дивина приводить у захват маси.

Мабуть, є в нашій любові до освітлювальних приладів щось несвідоме … вогонь, сонце, тепло, затишок. Ми прагнемо додати в своє житло денного світла. Особливо яскраво це бажання проявляється в зимовий період, коли найбільш гостро відчувається нестача сонця. 

Так що варто додати в інтер’єр пару-трійку нових «світлових плям», і загальний градус позитиву підвищиться. Легким рухом руки, всього лише клацнувши вимикачем, ви зможете позбавити себе та оточуючих від зимової туги – і да буде світло!