Розшукується чоловік, який обікрав АЗС в Житомирському районі. Відео

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням допомогти встановити особу чоловіка, причетного до крадіжок з автозаправних станцій, розташованих на території Житомирського району.

З початку року працівниками Житомирського РВ УМВС зареєстровано низку крадіжок пального у мережі автозаправних станцій. Зловмисники, заливши пальне у бак, не розраховувались, а, користуючись моментом, коли персонал був зайнятий, їхали геть.

Розшукувані, яких зафіксували камери відеоспостереження, мають портретну схожість. Тому існує певна підозра, що до скоєння цих кримінальних правопорушень причетна одна й та сама людина.

Прикмети: молодий чоловік зростом 170-175 см, худорлявої тілобудови, з коротко стриженим русявим волоссям.

Був одягнений у тканинну куртку із капюшоном темного кольору.

Чоловік може пересуватися на автомобілі марки «Опель-Вектра», темно-синього кольору, зі спойлером на кришці багажника, металевими литими дисками. Також встановлено, що на автомобілі відсутній передній бампер, а передній номерний знак прикріплений з лівої сторони до корпусу автомобіля.

Наразі тривають заходи, направлені на встановлення особи та затримання зловмисника. Шановні громадяни, якщо ви впізнали зображену особу, прохання повідомити до Житомирського районного відділу міліції за номерами телефонів: (0412) 407-803, 407-804, 093-026-26-73, або по спецлінії 102.