Цікава гра

Автомат Гараж в даний час є одним з фаворитів серед шанувальників віртуальних слотів. 

Всі ігрові автомати в світі, в тому числі на http://www.casino-all.net/slots/microgaming-slots/hot-ink.html, мають одну особливість: було відмічено, що за одними слотами на тривалий термін затримуються переважно чоловіки, перед іншими – в основному жінки. Ігровий автомат Garage заворожує чоловіків. 

Ймовірно тому, що тематика гри неймовірно близька і зрозуміла багатьом автомобілістам. Атмосфера затишного гаража, де зберігається все те, що мило серцю чоловіка, дозволяє представникам сильної статі відчути себе в своїй стихії. 

Барабани слота зібрали все те, що зазвичай можна зустріти в середньостатистичному гаражі: замки, шини, каністри з бензином, насоси, болти і гайки та інший дуже корисний «мотлох». Ви можете грати в автомати Гаражі безкоштовно або на гроші.

Сюжет ігрового автомата Гараж:

Головний герой слота і його кіт чудово проводять час у затишному гаражі. Вони розслаблені і нікуди не поспішають. Неспішно попиваючи пивко, герой спостерігає, як на барабанах крутяться предмети з його гаража, шикуючись в різні виграшні комбінації. Дизайнери цього слот-автомата були явно не обділені почуттям гумору. 

Тому грати в гральні автомати в Гараж нудно не буде – точно. Навіть якщо ви вирішите розкручувати ігрові автомати Гараж безкоштовно, зможете насолодитися несподіваними сюжетними ходами, втіленими в цьому слоті.

Ви захочете повернутися до гри знову і знову. Море позитиву і тонкого гумору, вкладеного авторами в своє дітище, піднімуть вам настрій і зроблять виграш ще більш приємним. Грати в гараж автомат сподобається користувачам різного віку. Цілих три бонусних гри роблять виграш більш ніж реальним.