​Пугачова вирішила нажитися на квартирі

Алла Пугачова вирішила здати в оренду свою знамениту п’ятикімнатну квартиру, що знаходиться на Тверській. 

Оголошення про пошук мешканців з’явилося на одному з сайтів. Оренда апартаментів Примадонни обійдеться в 220 тисяч рублів на місяць.

Про те, що Примадонна вирішила здати порожні п’ятикімнатні апартаменти в центрі Москви, розвідали репортери, які побачили оголошення на одному з сайтів про нерухомість. “В оренду пропонується затишна велика п’ятикімнатна квартира з трьома спальнями. Квартира обладнана усією побутовою технікою. Вбудована кухня. В їдальні є бар і діючий камін. Є окрема гардеробна. Два санвузли (душова і джакузі). Під’їзд з охороною і відеоспостереженням. Два машиномісця на території. В’їзд через шлагбаум”.

Проживання в апартаментах, як з’ясували журналісти видання, обійдеться в 220 тисяч рублів на місяць. Втім, ім’я господаря елітної квартири в оголошенні, звичайно ж, не фігурує. Однак зоряне житло легко вгадується по прикладеним фотографіям. Примадонна раніше дуже часто давала інтерв’ю саме в цих апартаментах, і тому обстановка її квартири так добре знайома всім шанувальникам співачки. Сама Алла Борисівна з чоловіком Максимом Галкіним та двома дітьми зараз живе в замку, побудованому для неї чоловіком в селі Грязь.

Нагадаємо, що напередодні Пугачова з обуренням відреагувала на звинувачення в жадібності і збагаченні після того, як з’явилася інформація, ніби навчання в її дитячому садку коштує 295 тисяч рублів на місяць. Артистка заявила, що це неправда, мова йде “всього лише” про 39 тисячах.


Добре, що Пугачова не живе у Львові, тому тут оренда доступна. Оренда квартир у Львові. Заходьте і підбирайте житло в найкрасивішому місті України.