Введення прикорму. Загальні принципи

З плином часу потреби дитини в харчових інгредієнтах та енергії збільшуються, у зв’язку з чим, виникає необхідність розширити набір пропонованих малюкові продуктів.

Існують загальні правила введення прикорму. Пропонуємо деякі від svitmam.ua:

Вводити нові страви прикорму слід тільки здоровій дитині. Не варто починати прикорм під час проведення щеплень, відпочинку, ремонту, переїзду та ін., Тобто при екстремальних для дитини ситуаціях.

Всяке нове блюдо прикорму вводиться, починаючи з ½ чайної ложки в ранкові години. Протягом дня варто звернути увагу на стілець дитини, чистоту його шкірних покривів (чи не з’явилася висипка). Якщо Вас що-небудь насторожило, то краще відкласти введення прикорму на кілька тижнів.

Існують різні точки зору на те коли, і який саме прикорм слід вводити дитині. Суперечки точаться в основному про терміни і методах початку введення прикорму. 

Як годувати дитину в подальшому – це вже питання індивідуальної переносимості різних продуктів і смаку. Тому, дізнатись більш детальну думку спеціалістів з цього приводу Ви зможете за ось цим посиланням – http://svitmam.ua/themes/pershii-prikorm-nemovljat-mudro-zvazheno-spokiino