​La Prairie поповнили свою унікальну лінійку кремом для очей

La Prairie поповнили свою унікальну лінійку кремом для очей і безцінною емульсією для тих, хто тільки починає користуватися засобами проти старіння

Біотехнологи давно вже шукають спосіб «навчити» ніжну шкіру навколо очей боротися з ознаками в’янення. Допомога прийшла з швейцарських Альп; фіолетова камнеломка, сольданелла альпійська і сніжні водорості були виявлені на самих вершинах гір.

Їх збирають як рослини, що мають унікальну здатність виживати в найбільш суворих умовах. Фахівці La Prairie, скориставшись їх силою, створили комплекс Cellular Swiss Ice Crystal, що складається з крему Cellular Swiss Ice Crystal Cream і масла Cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil.

У лютому ця унікальна колекція поповнилася двома продуктами: Crystal Eye Cream і Crystal Emulsion. Крем для очей ідеально підійде для тих, хто тільки починає користуватися засобами проти старіння. Він живить, розгладжує і зволожує чутливу область навколо очей, зміцнюючи її і зменшуючи видимість темних кіл під очима. Крем також містить екстракт білої стрелиції, відновлювального сяйва за рахунок зменшення видимості пігментації.

Невагома емульсія Ice Crystal Emulsion покриває шкіру легкою вуаллю, надає їй природне сяйво, завдяки пигментам, що притягає до себе природне світло. 

рім того, формула включає в себе підтягуючі інгредієнти, матрицю реструктуризації шкірної тканини, екстракт стовбурових клітин кави, пентапептид-34 і вітаміни С і Е, що сприяють розвитку і підтримці пружності шкіри, що заповнюють зморшки, а також забезпечують їй антиоксидантний захист, що особливо важливо в сучасному світі.