11 квітня у Житомирі – лекція і презентація

Сучасна українська література очима українського видавця, фізика та засновника видавництва «Кальварія» Петра Мацкевича та презентація ще «гарячої» книжкової новинки «Кальварії» — Олексій Геращенко. Лише секунда.

У першій частині, під час лекції Петра Мацкевича, мова йтиме про справжні обличчя сучасної України, практичну корисність сучасної української літератури та нашу сучасну культуру/літературу у світовому контексті.

Петро Мацкевич — кандидат фізико-математичних наук (1991). Засновник, керівник, а також — багаторічний головний редактор (1995–2006) Видавництва Кальварія. Засновник і директор PR-консалтингової компанії “PR-Prime Company”, у складі якої також працює літературна агенція MSBrand Corporation. Експерт з авторського права, організатор кількох антипіратських кампаній в Україні.

У другій частині відбудеться презентація новинки – книги Олексія Геращенка «Лише секунда». Він розповість про її особливості, звичайність і надзвичайність для читачів.

Житомир – перше місто, де відбудеться презентація новинки! Ще до першої офіційної презентації, яка запланована в рамках Книжкового Арсеналу в Києві.

«Лише секунда» – це роман про самотність людини у великому місті, про переоцінку цінностей, про тонку грань між любов’ю та відразою, життям і смертю. Роман про тебе. Презентація – це розповідь автора про сам роман і процес його створення, про те, як почувається сучасна людина в сучасному місті, про теперішнє і майбутнє життя, а також спілкування з присутніми та автограф-сесія.

Олексій Геращенко — економіст, експерт із управління фінансами, викладач Києво-Могилянської Бізнес Школи (kmbs), автор власного загальнодоступного безкоштовного курсу «Фінансовий менеджмент» для першого в Україні он-лайн університету Prometheus, лектор Відкритого Університету Майдану, співзасновник коворкінг простору Freud House, письменник.


Дата проведення: 11 квітня

Початок о 12-00

За адресою: Новий бульвар, 4

Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Ольжича

ВХІД ВІЛЬНИЙ