До Житомира на зустріч із журналістами та активістами приїде головний “народний контролер”

У Житомир приїде нардеп та лідера громадського руху “Народний Контроль” Дмитро Добродомов.

28 квітня о 15:00  він зустрінетьсяз житомирськими журналістами та громадськими активістами, повідомляє прес-служба “Контролю”.

Під час круглого столу народний депутат розповість про проблеми з децентралізацією: створення трирівневої структури самоврядування (регіон, район, громада); стимулювання укрупнення територіальних громад. А також на зустрічі підніматимуться питання боротьби з корупцією, організація повернення державних активів в Україну.

Зустріч пройде  за адресою пл. Перемоги,10 (Бізнесцентр “Імперіаль”).

Дмитро Добродомов – журналіст-розслідувач, генеральний продюсер телеканалу “ZIK”, автор і ведучий програми журналістських розслідувань “Хто тут живе ?”. Трудову діяльність розпочав у газеті Експрес, згодом став співзасновником львівського Агентства журналістських розслідувань та тижневика “Інформатор”. Нардеп від “УДАРу”.

Довідково: Громадський рух “Народний Контроль” у Житомирі розпочав спою роботу з березня 2015 року. Мета організації полягає у тому, аби не тільки висвітлити проблеми, з якими люди звертаються на «гарячу лінію», а й допомогти їх вирішити. Над сюжетами “Контролю” працює журналіст ЖОДТРК Галина Ковальчук.