Про “П”яту колону”, Межу Російського Апетиту та імперський Шовіністичний Фашизм

Так хто розпалює міжнаціональну, міжетнічну ворожнечу? 

Приведу всього одну цитату:

“Существование Украины в нынешних границах и с нынешним статусом “суверенного государства” тоджественно нанесению чудовищного удара по геополитической безопасности России,равнозначно вторжению на ее территорию.

Дальнейшее существование Украины недопустимо.” А. Дугин “Основы геополитики” 

А інформація цих розвідок…

Скажу словами книги, звідки брала цитати: “Вона актуальна злободенна і залишиться такою, допоки не дрімає п”ята колона”. “На даний момент часу в Україні склалася досить загрозлива ситуація, сьогодні, як ніколи, ми потребуємо рішучих кроків до збереження державності…” – з відгуків Прес-служба “Спалах”.

Ще Трохи цитат.

Ще в 2008 році, а то й раніше (з 2005, деякі навіть з початку Незалежності) деякі представники української національної еліти вже вчували тривожні дзвоники. Всім би прислухатися, але… Приведу дещо, що при уважному прочитанні, зможе додати щось нове, або принаймні прояснити і розкрити старе і, в загальних рисах, відоме(в 2му випадку матеріал згодиться в царині “вчіться думати і діяти на випередження. Розумне слово=розумних слово, може, вберегти від помилок”). 

“Програмова книга Дмитрія Рогозіна(до слова творця і лідера так званого “Конгресу Русскіх Общин”), яка називається “Ворог народу” нещодавно побачила світ. А окремі розділи з неї опубліковані на деяких російських сайтах. Для того, щоби читачам стало ще більш зрозуміло, з ким побратався Мороз і які “близькі ідеї”(“А ось цікаво звернутися до побратимських стосунків з російською партією “Родіна” та її лідером Дмітрієм Рогозіним. 

Нагадаю, що ще взимку 2005 року Мороз підписав угоду про співпрацю з цим діячем.”) продовження – “споріднюють нашого колишнього опозиціонера з російським колегою наведу характерні уривки з цієї праці, зрозуміло, в перекладі з російської. ..” з книги “Українофобія. П”ята колона та її ляльководи” збірник статей. Київ, – 2009 року видання

“Ось як Рогозін окреслює національну ідею, над розробкою і втіленням якої працює його партія, певно ж, в тісному союзі з СПУ. “Національна ідея – це усвідомлене право вважати себе творячим державу народом…” “-мій ком.- тут поки все правильно, ніби. І гарно написано. Читаємо далі, – ” “, корінним на всій території Російської Федерації (Ну ось воно, як же без того, читаємо далі) та споконвічних російських ” -(?)- “землях за її межами. Крим, Малоросія, Білорусія, козацькі степи Казакстану, Придністров”я, Прибалтика – це родова територія російської нації. Тут віками говорили російською” “(от диво! а всі й не знали, що вони й своїми рідними мовами мовлячи – все одно по-російськи глаголять) “Навіть дивно, чому до “ісконних” володінь Рогозін не включив ще скажімо Аляску чи землі, відкриті Миклухо-Маклаєм або “пєрвопрохоцами” Афанасієм Нікітіним чи Семеном Дєжнєвим. Втім, можливо, апетит прийде під час їжі.””

Але щодо апетиту, то розмова окрема. А ще в своїй книзі(про п”яту колону) автор заторкнув вельми важливе питання, як зупинити монстра? Відповідь дав один із адептів російсько-фашистської агітації та зомбування мас – Дугін. 

Ще цитата:

” “Ми будемо змушені проігнорувати територіальну цілісність України”,” – (і це говорилось ще до 2008 чи максимум в 2008 році-тоді вийшло перше видання збірника статей. ) “”попереджає Дугін, а на запитання ведучого, де ж є межа російських інтересів, з безпосередньою прямотою і відвертістю відповідає, -“ТАМ, ДЕ ЗУПИНЯТЬ”-(виділення моє)-“.”

Думаю, саме в цьому реченні і є той ключ, який треба було знайти ще до того як росія і її …”три крапки”, вибачте, не можу сказати інакше, відкрили свою “скриньку Пандори”, напали на Крим і Схід України.

Щоб не передруковувати тут весь зміст збірника скажу, лише, що в одній із статей автор приводить частину з документу, де написано, що росія не спиниться ні перед чим у винищенні окупованого народу(голодомор, НКВД, концтабори, та ін.).

Завершу словами автора збірника: “ЧИ ДОЗВОЛИМО?” 

Чи можливо все ж таки зупинимо, та відгонимо ворога від своїх кордонів(на даний момент це потрібно ще й в рази більше ніж коли писав автор “Українофобії”) і збудеться: “Чи можливо кордони України стануть тією МЕЖЕЮ, “ДЕ ЗУПИНЯТЬ” ?” ?!!!!!