Які питання варто ставити забудовнику

Ви збирали-збирали, планували-планували, порівнювали-порівнювали і, нарешті, вирішили купити квартиру.

Найвигідніший варіант – купувати квартиру в новобудові, оскільки це значно дешевше і в результаті ви купуєте нову квартиру в новому будинку з новими комунікаціями. Так чому ж потрібно керуватися при виборі житла? Як не помилитися при купівлі квартири в новобудові? Ці питання сьогодні дуже актуальні.

Отже, вам потрібно з’ясувати найважливіші моменти. І для цього забудовникові потрібно поставити такі питання:

– Як довго він працює на будівельному ринку?

– Які будинки вже були побудовані?

– Де їх можна побачити?

– Хто інвестор?

Чому так важливі на початковому етапі ці питання? Тому що вам потрібно знайти сумлінного забудовника, який би довів будівництво до кінця і не зник з вашими грошима. Якщо будинок для даного забудовника перший, потрібно поставитися ще більш уважно, як би не був привабливий проект і приємні ціни.

Якщо ж забудовник працює в цьому бізнесі довгі роки, має гарну репутацію, не так давно здав черговий будинок (мешканці задоволені), а зараз зводить новий і готується до наступного, такому забудовнику можна вірити.

Також варто дізнатися, хто підводить до будинку комунікації та інвестує в будівництво. Як правило, такі компанії відомі і в Інтернеті можна знайти про них потрібні відомості та відгуки про роботу. Однак, ці питання неактуальні, якщо будинок вже побудований. Готове житло говорить сама за себе.

Будинки в ЖК “Чайка” – це вірний вибір. Адже забудовник давно на ринку і збудував не один комплекс. Тому, хто бажає купити квартиру в Києві –  вам сюди.