Який сік допоможе схуднути?

Схуднення за допомогою свіжих соків можливо завдяки їх здатності прискорювати метаболізм.

Деякі овочі та фрукти сприяють детоксикації організму і зниження почуття голоду. У соках міститься величезна кількість корисних мінералів, вітамінів і мікроелементів. Ви вже хочете знати, які фреші допоможуть вам скинути зайву вагу і зміцнити здоров’я? 

Найперше і найголовніше, сік краще робити самому на соковарках, які можна придбати на http://ogoshop.com.ua/parovarki-i-skorovarki/sokov…

Найпотрібніший сік для схуднення дівчини – ананасовий. У м’якоті ананаса міститься бромелайн, що прискорює спалювання жиру: 2 грами бромелайну здатні спалити до 2 кг. жирової маси! Ананас також сприяє зменшенню набряків.

Сік лимона не менше корисний, але його не можна вживати при захворюваннях шлунка і кишечника. Цитрусові виводять з організму шлаки за умови щоденного споживання 4-7 столових ложок свіжого соку лимона або лайма.

Ефективність включення в дієти грейпфрутового соку довели американські вчені. Можна схуднути на 5 кілограм, якщо протягом 4 тижнів випивати щодня всього один стакан цього соку, при цьому не відмовляючи собі в солодкому і борошняному.

А який сік любите ви?