День Житомирського агроуніверситету відсвяткували у Ботанічному саду

21 травня у Житомирському національному агроекологічному університету відсвяткували День університету у Ботанічному саду.

Цьому передувало низка заходів. Зокрема, екскурсії музеями університету для школярів міста Житомира. Учні відвідали музей ґрунтів та мінералів, лабораторію екології лісу, ветеринарну клініку, новітній центр «Полісся Органік».

Студенти підготували галерею стінгазет про своє студентське життя. Першокурсники виявили здібності у підготовці презентації та конкурсі «Університет очима першокурсника». З нагоди Дня народження університету кафедра фізичного виховання провела спартакіаду з різних видів спорту. Бібліотека університету підготувала книжкову колекцію «Наукові здобутки ЖНАЕУ», для якої вже затісно у читальному залі, тому вона експонувалася у фойє актової зали протягом 14–21 травня.

На святкування Дня університету в Ботанічний сад запросили випускників та почесних гостей університету.

Було урочисте відкриття, прем’єра гімну ЖНАЕУ народним аматорським хором, презентація факультетів, концерт-вітання від студентів будівельного технікуму, богатирські ігри та козацькі забави, кулінарне шоу-змагання «Весняний парад бутербродів» серед студентів та науково-педагогічного складу університету, церемонія нагородження учасників конкурсів, що тривали у цьому навчальному році.

Завершилося свято флешмобом «Мій ЖНАЕУ».

Уютный, красивый, теплый загородный дом, в котором можно наслаждаться жизнью – мечта многих людей.Но, сделать дом таким, чтобы в нем все было приятно, и не раздражал ни яркий свет, ни цвет стен – задача не из простых. Ведь, создать интерьер загородного дома намного сложнее, чем, например, дизайн офиса или квартиры. 

В него входит комплексное оформление фасада дома (его экстерьер), ландшафтный дизайн и, конечно, внутреннее убранство дома. Поэтому профессионалы newdesign.com.ua помогут Вам в этом разобраться.