​Скандал довкола самогубства студентки медколеджу на Житомирщині набирає обертів. Відео

Третьокурсниця вкоротила собі віку під час вихідних, на які поїхала до батьків, йдеться в сюжеті ТСН.

Рідні кажуть, що їм вона скаржилася на домагання директора коледжу. У навчальному закладі це категорично спростовують і говорять, що про самовбивство студентка говорила й раніше, 

Катерина Олексіюк наклала на себе руки вдома у батьків, куди поїхала на вихідні. Що стало причиною самогубства, наразі невідомо. Передсмертної записки не знайшли. Подруги кажуть, що з початком сесії поведінка Катерини різко змінилася, вона стала замкнутою. Найбільше проблем виникло з останнім іспитом, який дівчина не змогла скласти з третього разу.

Рідні Катерини звинувачують у смерті дівчини керівництво коледжу. Сестра каже, що дівчина за день до самогубства розповіла їй про свої проблеми з директором, який нібито її домагався. У коледжі такі звинувачення відкидають, сам директор із журналістами не спілкується. Проте за нього говорять підлеглі. Кажуть, що у дівчини справді були проблеми з навчанням, але запевняють – лише через низьку успішність.

Крім того, в коледжі стверджують, що Катерина про самогубство говорила й раніше, мовляв, рідні мали звернути на це увагу. За фактом самогубства студентки відкрили кримінальне провадження за статтею вбивство. Згодом статтю можуть перекваліфікувати на доведення до самогубства, якщо знайдуться докази чиєїсь провини.