День Молоді у Житомирі хочуть провести у Гідропарку – з концертом, іграми та змаганнями

День молоді у Житомирі відзначатимуть один день – 27 червня.

Про це в ефірі каналу СК1 розповів Олександр Куліков, голова Молодіжної ради при виконкомі міськради.

За його словами, повернення Студентської республіки не буде, але свято зроблять теж значним. Воно пройде в трьох напрямках: спортивному, інтелектуальному та музикальному.

“О 10 годині на Соборному майдані молодь спробує втсановити рекорд по віджиманню. Планують 5 тисяч учасників зібрати. Потім буде акція, що приверне увагу до проблем СНІДу. Після чого усі вирушать до Гідропарку, де буде основна частина свята”, – сказав Олександр.

“В Гідропарку будуть спортивні майданчики з ріними змаганнями. Також проведуть інтелектуальні ігри, типу, мафії та інші. Плануємо мистецьку сцену для творчої молоді: виступи, фотосушка і тд. А на завершення увечері на великій сцені буде концерт з  відомих українських гуртів: Веремій, Тінь сонця, Гапочка”, – зказав Куліков.

Кошти на проведення свята мають забезпечити міськрада та облрада.

“В міськраді на це дають 25 тисяч. Домовились з облрадою, що ті допоможуть теж. Звичайно, щукаємо спонсорів на звук”, – каже Олександр Куліков.

Рішення має сьогодні розглянути виконком. Його вноситимуть “з руки”, бо, зазначає організатор, в Програму вносили багато змін і не було часу, щоб його виставити за 20 днів на сайті міськради, як того вимагає Закон.

12:45. Виконком підтримав рішення про проведення свята до Дня молоді.