​Дерев’яні вікна в інтер’єрі

Дерев’яні вікна зі склопакетом виглядають більш ефектно, ніж звичайні пластикові вікна.

По-перше, саме дерево, з якого виготовлено вікно, надає вашому інтер’єру непередаване відчуття комфорту і тепла.

Такі вікна, як, напр., http://perfect.gk.ua/ru/c-chervonograd, ідеально впишуться в дизайн вашого будинку, якщо він витриманий в класичному стилі або ж в стилі кантрі, іншими словами в сільському.

Якщо ви хочете візуально збільшити висоту вашого приміщення, то ваш вибір повинен лягти на арочну форму вікна. Така форма додасть вашому будинку деяку схожість із замком.

Конструкція стулки може бути різноманітна: відкриватися повністю або ж просто для провітрювання. Класична форма складається з кожної окремо стулки вікна. Існують не тільки двостулкові рами, а й трьохстулкові.

У дитячій ідеальним варіантів буде вікно з горизонтальною кватиркою, яка буде відкриватися зверху вниз, тим самим не даючи протягу проникати в кімнату.

Вибираючи дерев’яні вікна, варто врахувати і ширину підвіконня і скільки буде глухих і відкритих стулок, а також яка буде вся зовнішня обробка вікна.

Дерев’яні вікна виготовляють з цілісного бруса таких порід дерев як: дуб, сосна, модрина. Кожна з них унікальна по-своєму і дає високоекологічний зовнішній вигляд з 100% гарантією надійності і міцності.

Вибираючи дерев’яні вікна, варто врахувати і його елементи декору. Зовнішній вигляд вікон повинен вас влаштовувати по всіх параметрах.

Нижче представлений список, з яких елементів складаються дерев’яні вікна.

віконний блок

віконний отвір з укосами

підвіконня

штапики

деталі зливу

система ущільнення монтажних швів

деталі облицювання

дерев’яна розкладка, приклеєна на склопакет

розкладка всередині склопакета

Кілька слів можна сказати про штапики. Штапик – така деталь вікна, яка утримує стекопакет і кріпиться всередині приміщення по периметру стулки вікна.

Зазор, який утворюється між ним і безпосередньо самим склопакетом закладають силіконовим герметиком. Штапик може бути різної форми і бути різним за зовнішнім виглядом.

Прямий штапик надасть вікну класичний і строгий вигляд. Більш вигнутий завал надасть вікну більш затишну і теплу атмосферу в будинку.