Фітнес-браслет плюс гарнітура, друга версія

Після не надто успішного трекера TalkBand B1 компанія Huawei зробила роботу над помилками і випустила другу версію свого браслета. 

Основна ідея гаджета залишилася: це одночасно Bluetooth-гарнітура і трекер. От тільки тепер пристрій виглядає не як дрібничка, а як стильний акссесуар, як годинник..


Вперше гібрид з фітнес-трекера і гарнітури компанія Huawei представила на MWC 2014 в Барселоні. Китайський виробник завжди намагається переосмислити концепцію і тому, перший досвід в носимой електроніці став не зовсім звичайним. TalkBand B1 являв собою спортивний браслет, з якого діставався основний модуль з амбушюри і потім використовувався як звичайна Bluetooth-гарнітура. 

На жаль, у новинки було кілька серйозних недоліків, наприклад, гарнітура постійно випадала з будь-якого вуха, а фірмове ПЗ недостатньо якісно перевели, та й особливою стабільністю додатки не відрізнялися. Через рік Huawei представила новий пристрій, TalkBand B2. Ідея тут та ж, а ось від колишніх проблем не залишилося і сліду. Новий дизайн, металевий корпус, інша конструкція, загалом, B2 схожий на B1 тільки тим, що обидва пристрої справила Huawei, а також, що це браслет і гарнітура в одній особі.

Новий фітнес-трекер Huawei TalkBand B2 візуально виглядає дуже елегантно. У гаджеті не залишилося нічого від спортивного стилю першої версії. Пристрій представлений в трьох варіантах: чорний і білий Sport, а також золотий Premium. Відмінність полягає лише в забарвленні і матеріалу, з якого зроблений ремінець. У преміум-версії це шкіра, а в спортивних всього лише поліуретан. Втім, всі моделі виглядають цікаво, так що цей браслет не соромно надіти як на пробіжку, так і на ділову вечерю під строгий костюм.

Гаджет навіть поставляється в коробці, як ніби це не високотехнологічний пристрій, а модний аксесуар. C першого погляду навіть і не скажеш, що це фітнес-трекер, а не просто металевий браслет. У коробці, крім самого пристрою, ми знайшли кабель для зарядки зі стандартним роз’ємом micro USB, а також парочку змінних амбушюр. Набір дуже мінімалістичний, навіть адаптера для зарядки або змінних ремінців немає.