У Житомирі відбудеться велопробіг «Україна без наркотиків»

27 чеврня 2015 року в рамках Всеукраїнського проекту «Україна без наркотиків» Благодійною організацією «Християнський центр реабілітації хворих на наркоманію та алкоголізм «Прорив-Перемога» в Житомирі вдруге буде проведений велопробіг «Україна без наркотиків». 

Велопробіг приурочений до Міжнародного дня боротьби з наркоманією та незаконним обігом наркотиків та Міжнародного дня молоді.

Співорганізатори: Християнська церква «Перемога», Житомирська обласна Громадська організація «Молодіжний клуб «Атмосфера+», Житомирська обласна Громадська організація «Милосердя», Благодійний фонд «Сім’Я», Всеукраїнський благодійний фонд «Мир та добробут».

Велопробіг проходить за підтримки Житомирської міської ради, управління молоді, сім’ї та спорту, та в рамках загальноміських заходів святкування Дня Молоді.

Мета велопробігу: пропаганда здорового способу життя, привернення уваги суспільства до проблеми наркоманії, залучення більшої кількості громадян до профілактичної та волонтерської роботи.

Учасники велопробігу:

  волонтери БО «Центр «Прорив-Перемога» , більшість з яких в минулому нарко та алкозалежні люди, які вже повністю повернулися до здорового способу життя.

– волонтери ГО «Атмосфера+»

– всі бажаючи та небайдужі мешканці міста Житомира

План:

З 15-00 до 16-00 зустріч учасників велопробігу на майдані Згоди, розповсюдження буклетів, профілактичного змісту, концертна програма «Україна без наркотиків»

З 16-00 до 16-10 Виконання гімну України. Молитва за мир, добробут, злагоду в Україні, за молоде покоління України, за Україну без наркотиків.

З 16-10 до 16-40 велопробіг за маршрутом: вул. Київська – площа Соборна – вул. Велика Бердичівська – Старий бульвар

З 16-40 до 17-30 Нагородження та розіграші призів для учасників велопробігу.

З 17-30 до 20-00 розповсюдження буклетів,профілактичного змісту на території Старого бульвару.


У велопробігу буде приймати участь Надар Березідзе, який по благословенню Патріарха Всія Грузії Іл’ї ІІ здійснює міжнародні велотури «ЗА МИР» ім.Д.Д. Лежава. (http://vse-za-mir.blogspot.com велотур №5 Надар Березідзе стартує в Києві та їде 5000км Україною).

Всеукраїнський проект «Україна без наркотиків» започаткований Всеукраїнським благодійним фондом «Мир та добробут». В рамках даного проекту в різних містах України проходять вело та автопробіги «Україна без наркотиків». М.Київ, Черкаси, Кіровоград, Чернігів та Житомир є найактивнішими учасниками таких заходів. 28.06.2014 році в Житомирі вперше пройшов велопробіг «Україна без наркотиків», мешканці міста дуже активно виразили свою громадянську позицію з цього приводу, долучившись до заходу.