Які окуляри носять знаменитості, народжені в червні

Чим відрізняється червень від інших літніх місяців? 

Своїм атлетизмом, спокусливою красою, зоряним характером, люб’язністю і мужністю. Які ж знаменитості народилися в червні? І які окуляри вони воліють носити?

Професіонали в спорті.

Дух пригод і активний спосіб життя виходять на світ саме в червні. Англійський футболіст, воротар клубу «Манчестер сіті» Джо Харт виглядає хвацько в парі класичних окулярів-подорожніх. Якщо ви теж народилися в червні, сміливо вибирайте «подорожні»!

Молоді і красиві.

Люди, народжені в вліткуі, безсумнівно, привабливі і сексуальні. Вони засліплюють з першого погляду. Молода і красива актриса, яка народилася в червніі, Емма Уотсон носить окуляри в вінтажному стилі. Інтелектуальна і витончена зірка, супутниця Гаррі Поттера приваблива і дуже сексуальна.

Народжені стати зірками.

Знайте, що люди, які народилися в червні, не можуть жити без уваги до своїх персон. Як правило, вони блищать (навіть ненавмисно). особливо в зіркових окулярах Ray-Ban, що купують на http://rayban-ukraine.com.ua/. Американський актор Роберт Дауні молодший схожий на свого знаменитого персонажа Тоні Старк, який в два рахунки займає центральне місце в будь-якій компанії.

Бути може, завдяки окулярам в круглій оправі черепахових відтінків. Ще один актор, ветеран голлівудського кінематографа Джек Ніколсон захоплює увагу так само легко. Невелика пара окулярів у чорній оправі з жовтими лінзами дуже йому йде.

Хоробрі серцем.

Усі чоловіки і жінки, народжені в червні, сміливі. Вони готові тримати чітку принципову позицію. Майстер мистецтва, Аль Пачіно є одним з найталановитіших акторів в історії Голлівуду. В епоху, коли шоу-бізнес розривався від запеклої конкуренції, він пройшов через труднощі і отримав визнання. Актор носить темні окуляри в оправі золотого кольору.

Кругла оправа для окулярів англійської королеви

Ми також не можемо пропустити особистість королеви Англії, яка носить класичну модель очок в круглій золотій оправі. Правити Королівством – не просте завдання, особливо для жінки. Ця пані робить це чудово! З днем народження всіх, хто народився в червні! Нехай майбутній рік пройде шикарно!