На Житомирщині визначили 4 табори, в яких відпочиватимуть діти протягом серпня-вересня

Департамент сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації визначив табори, в яких відпочиватимуть діти протягом серпня-вересня.

Про це пише “Вісник державних закупівель”.

Дата акцепту – 16 липня.

Діти у всіх заїздах віком від 7 до 17 років. Відпочиватимуть 21 день. Категорія дітей – діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, діти учасників АТО, діти із сімей внутрішньо переселених осіб.

Так, по 120 дітей за 466 тис. 200 грн. (без ПДВ) приймуть КП Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення Житомирської обласної ради, що в с Дениші,  та Обласний санаторій радіаційного захисту для дорослого і дитячого населення Житомирської обласної ради, що в с. Кам’яний Брід.

95 дітей за 261 тис. 250 грн. (без ПДВ) прийме КП “Чуднівський спортивно-оздоровчий табір “Корчагінець”, що в с. Троща.

А Обласний медичний центр вертебрології і реабілітації Житомирської обласної ради, що під Житомиром, за 256 тис. 500 грн. (без ПДВ) прийме 90 дітей.

Пропозицію бердичівського Позашкільного навчально-оздоровчого закладу “дитячо-юнацький табір “Березовий гай” відхилили через не відповідність вимогам конкурсної документації.

Як писав Репортер, наприкинці червня департамент провів конкурс та визначив три табори, де відпочиватимуть діти у липні-вересні.