​У Житомирі презентували «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»

Народний депутат України, член політради «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Віталій Купрій приїхав у Житомир, щоб презентувати новостворену партію та поспілкуватися з активними громадянами.

З цієї нагоди у конференц-залі БЦ «Імперіал» представники обласного осередку провели прес-конференцію.

Новостворена партія, кістяк якої сформовано з дніпропетровських політичних діячів, позиціонує себе як опозиційна до Президента України Петра Порошенка.

Риторика на адресу глави держави з уст УКРОПівців – різко критична. Сьогодні у Житомирі Віталій Купрій доволі жорстко коментував результати діяльності Президента України щодо війни з Росією, реформ, кадрових призначень.

УКРОП виріс на Дніпропетровщині, яка встояла під натиском ворожої пропаганди й взяла активну участь в обороні держави від ворога. Тепер же УКРОП планує «розростися» по всій Україні – в областях створюються осередки цієї політичної партії, щоб у перспективі змінити владу в центрі й на місцях.

Житомирський обласний осередок УКРОПУ, як стало відомо з прес-конфереції, очолить редактор газети «Місто» Тетяна Пашкевич. Вона ж і займатиметься розбудовою партійного осередку в регіоні та формуванням команди.

Критерії відбору, за словами Пашкевич такі: «Ні комуністам, ні регіоналам, ні корупціонерам, людям, які заплямовані участю в брудних схемах». «Ми знаємо, хто чим дихає», – досить сміливо заявила житомирська «укропівка».

За словами народного депутата Купрія, УКРОП орієнтується на патріотів, бійців АТО, майданівців, людей з активною громадянською позицією.

«Ігор Коломойський (колишній голова Дніпропетровської Обласної державної адміністрації – Ред.) не бере участі в УКРОПі», – повідомив Купрій.