У Житомирі пройде семінар по іпотерапії

10 липня 2015 року на базі Житомирського національного агроекологічного університету проводитиметься семінар «Використання методу анімалотерапії (іпотерапії, каністерапії) в роботі з дітьми з особливими потребами».

Організатори семінару – громадська організація «Берегиня Полісся» та обласний благодійний фонд «Берегиня Полісся».

Семінар проходитиме за підтримки Житомирської обласної державної адміністрації та Житомирського національного агроекологічного університету.

Мета семінару: привернути увагу громадськості та поширити інформацію про метод анімалотерапії (іпотерапії, каністерапії) в роботі з дітьми з особливими потребами на Житомирщині.

Семінар відбувається за підтримки благодійної організації дитячо-юнацької та культурно-просвітницької діяльності «Житичі».

Час заходу: 11:00 – 15:00.


Програма заходу:

10:00 11:00 – реєстрація учасників семінару.

11:00 – Початок роботи семінару.

– вступне слово керівника громадської організації «Берегиня Полісся» Ольги Маньковської;

– презентація президента обласного благодійного фонду «Берегиня Полісся» Олесею Марчук діяльності центру іпотрерапії та каністерапії, які у своїй діяльності здійснюють реабілітаційні заходи для дітей, хворих на ДЦП, аутизм, нервові розлади методом анімалотерапії;

– виступи працівників медичних установ, батьків дітей, що проходили курс лікування за допомогою іпотерапії та каністерапії;

– практичне використання методу каністерапії (доповідає голова громадської організації «Берегиня Полісся» Ольга Маньковська).

13:00 – 14:00 – Обідня перерва.

14:00-15:00 – Підсумки роботи семінару.

Адреса заходу: Житомирського національного агроекологічного університету м. Житомир, Бульвар Старий, 7, актова зала.


Контактна особа щодо проведення заходу:

Ольга Юріївна Маньковська (конт. тел. 067 36 50 932).