​Англійська фанат переніс інфаркт після пропущеного його командою м’яча

Вболівальнику клубу «Сток Сіті» потрібна екстрена медична допомога під час матчу першого туру чемпіонату Англії з футболу між його командою і «Ліверпулем», в якому «Сток Сіті» зазнав поразки з рахунком 0: 1. Про це повідомляє The Mirror.

Фанату, ім’я якого не називається, стало погано через миті після м’яча, пропущеного його командою на 86-й хвилині зустрічі. Лікарі надали потерпілому екстрену допомогу і доставили його в лікарню, де вболівальнику був діагностований мікроінфаркт. За словами одного з лікарів, на стадіоні ім довелося вдатися до допомоги дефібрилятора.


Assuta – краща приватна клініка Ізраїлю, пропонує ефективне лікування гострого інфаркту міокарда. Інформація та довідка на assuta-agency.ru


Півзахисник «Стоку» Чарлі Адам від імені своїх партнерів висловив жаль з приводу того, що сталося і побажав потерпілому якнайшвидшого одужання.

Матч між «Сток Сіті» і «Ліверпулем» відбувся 9 серпня на арені «Британнія Стедіум» і завершився перемогою гостей з мінімальним рахунком. Автором єдиного гола став бразильський півзахисник мерсисайдців Філіп Коутіньйо.

Як повідомлялось раныше, англійський «Ліверпуль» запропонував мадридському «Реалу» 22000000 фунтів за трансфер півзахисника збірної Росії з футболу Дениса Черишева. Про це пише Daily Mirror. 9 липня гравець почав підготовку до сезону в основній команді «королівського» клубу.

Раніше новий головний тренер «Реала» Рафаель Бенітес висловив зацікавленість в послугах Черишева і повідомив, що буде готовий відпустити 24-річного росіянина лише у випадку, якщо клуб знайде йому гідну заміну.

У минулому сезоні Черишев виступав на правах оренди за «Вільярреал», у складі якого в 40 матчах забив 7 м’ячів і віддав 11 результативних передач. Клуб висловив намір продовжити оренду, але мадридці повідомили, що розглядають виключно варіант продажу. Сам хавбек висловив бажання продовжити виступи за «підводників».

Черишев є вихованцем «Реала» і має контракт з клубом до червня 2017 року. За останні два роки росіянин двічі йшов в оренду – сезон-2 013/14 він провів у «Севільї». Згідно порталу Transfermarkt, ринкова вартість півзахисника становить 10000000 євро.