Леброн Джеймс продав будинок в Майамі

Форвард клубу Національної баскетбольної асоціації (НБА) «Клівленд Кавальєрс» Леброн Джеймс продав свій будинок в Майамі за 13,4 мільйона доларів. 

Про це повідомляє ESPN.

Особняк, житлова площа якого становить 1,1 тисячі квадратних метрів, знаходиться на узбережжі Атлантичного океану. У будинку шість спалень, вісім ванних кімнат, винний льох, басейн і власний причал. Житло спортсмен придбав в 2010 році за 9 млн. доларів. Спортивний одяг та кросівки купують на http://webmoda.com.ua/catalog/basketbolnye-krossovki.

Новими господарями будинку стали Тімо і Наталія Кіпей, що займаються інвестиціями в нерухомість. Будинок був виставлений на продаж у жовтні 2014 року. Тоді Джеймс планував виручити за нього 17 мільйонів доларів. У березні цього року ціну знизили до 15 млн., але в підсумку баскетболістові довелося поступитися ще 1,6 мільйона доларів.

У минулому сезоні Джеймс разом з «Кавальєрс» дійшов до фіналу плей-офф НБА, де його команда за сумою шести матчів програла «Голден Стейт Уорріорс» (2: 4).

Влітку минулого року Джеймс перейшов в «Клівленд» з «Майамі Хіт», у складі якого став дворазовим чемпіоном НБА.

Як повідомлялось раніше. футболіст Кріштіану Рональду купив собі квартиру в Нью-Йорку, повідомляє The New York Post з посиланням на власне джерело. За даними співрозмовника видання, за лофт в будівлі «Трамп-тауер» він віддав 18,5 мільйона доларів. Інші подробиці операції поки не оголошуються.

Площа нової квартири форварда мадридського «Реала» 233 квадратних метра, апартаменти розташовані на верхньому поверсі хмарочоса на П’ятій авеню. Раніше там жив мільярдер Алессандро Прото.

Новина про покупку житла, відзначає видання, підігріла інтерес до питання про те, де футболіст продовжить кар’єру. Його контракт закінчується в 2018 році, і в ЗМІ вже з’явилася інформація, що в майбутньому він може виступати за команди Головної ліги футболу (MLS) «Ред Буллз» або «Нью-Йорк Сіті».