На Житомирщині через п’яну бійку в лікарні помер 27-річний житель Лугин

Лугинським РВ УМВС розслідуються обставин смерті 27-річного жителя райцентру. 

Чоловік помер у лікарні від отриманих у результаті бійки травм. Підозрюваного у нанесенні йому тілесних ушкоджень встановлено, вирішується питання про обрання для нього міри запобіжного заходу.

22 серпня у відділенні інтенсивної терапії обласної лікарні помер 27-річний житель смт. Лугин. Хлопця було напередодні доставлено із районної лікарні із травмами грудної клітини та живота.

За висновком проведеної судово-медичної експертизи, смерть парубка настала від загальної інтоксикації, масивної пневмонії та коми, що виникли у результаті отриманих травм. Їх походження нині з’ясовують працівники міліції, які розпочали за вказаним фактом кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Попередньо встановлено, що до районної лікарні хлопець потрапив ще 15 серпня із діагнозом струс головного мозку та забій грудної клітини. Тоді чоловік стверджував, що травмувався близько тижня тому через власну необачність, упавши, будучи у нетверезому стані, та категорично відмовлявся від будь-яких додаткових заяв та пояснень.

Нині у результаті проведених заходів встановлено, що на початку серпня померлий разом з іншими знайомими відпочивали в одному із закладів сумнівної репутації райцентру. Раптово між потерпілим та іншим учасником алкогольної трапези виник конфлікт. Опонент вдарив його в обличчя, від чого той впав на землю, де отримав ще кілька ударів ногами.

Нині усі обставини події з’ясовуються у рамках досудового розслідування.

Як повідомив т.в.о. начальника Лугинського РВ УМВС Михайло Вітольник, підозрюваний встановлений. Вирішується питання про обрання для нього міри запобіжного заходу. 30-річному чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Прес-служба УМВС України в Житомирській області