На Житомирщині виробництво молока дещо впало, а м’яса навпаки – зросло

У Житомирській області порівняно з минулим роком у липні виробництво молока впало, а м’яса навпаки – зросло.

Такі дані наводить управління статистики.

Так, за січень – липень вироблено 112 тис. 177 т молока рідкого обробеного, що на 2,8% менше ніж в попередньому році в аналогічний період. Вершкового масла вироблено 4339 т, що на 5,8% менше ніж у 2014 році в цей період.

М’яса ж великої рогатої худоби вироблено за цей період 2835 т, що на 11% більше ніж в попередньому році. М’яса свиней – 3998 т. Це на 120% більше ніж в аналогічний період 2014 року.

Ковбасні вироби склали 10231 т – на 40, 5% більше ніж у липні 2014 року.