У Коростені влаштували пересувну народну люстрацію

Черговий день безстрокової акції біля Коростенської РДА пройшов безрезультатно. Про це повідомляють її учасники. 

Нагадаємо, наметове містечко під РДА встановили після звільнення з посади заступникаа голови РДА Катерини Скляревської. Обурення протестувальників, в тому числі і представників спілки учасників АТО викликала небажання керівників району спілкуватися. На запрошення координатора акції Віталія Юшкевича не з’явився на розмову з учасниками акції голова районної ради та голова РДА, як керівник району. Його захисники Скляревської вважають винуватцем даної конфліктної ситуації.

«Мало того що Дмитрук (голова Коростенської РДА) довів свою підлеглу до лікарняного ліжка та до гіпертонічного кризу, та ще і закриває очі на ці події. За що боролись – на те і напоролись» – наголосив Віталій Юшкевич та підтвердив факт бажання Катерини Скляревської подати до суду.

Мітингарями прийнято рішення щодо ініціювання питання скликання позачергової сесії районної ради з приводу політичної ситуації в районі та обговорення незаконного звільнення Катерини Скляревської. 

Учасники акції звернулися до Президента України Петра Порошенка, Голови фракції БПП у Верховній раді Юрія Луценка, до Комітету ВР по боротьбі з корупцією Євгена Соболєва, та вирішили продовжувати акцію протесту.