​У Житомирі православний табір опікується дітьми солдатів, які воюють в АТО

Всі земні багатства не варті сльозинки дитини.

Дитячий табір «Стежинка до Бога» існує в Житомирі на Корбутівці чотири роки завдяки допомозі Української православної церкви в Житомирі.

Табір розташований на території центру медицини, який в народі називають «Антоніна». Перші вихованці вже працюють вожатими.

Зміна нинішнього року особлива – це діти наших солдатів, які воюють на Сході в АТО. Деякі вихованці вже втратили батьків. Шестиразове харчування, різноманітні екскурсії, лекції, купання в річці під наглядом вихователів – ось той неповний перелік радощів передбачений для дітей.

Як зазначила вихователь Людмила Магалецька, завдяки Владиці Никодиму і допомозі православної церкви дитячий табір вже багато років успішно існує і приносить радість дітям.

«Сьогодні ми були в музеї Космонавтики, нещодавно відвідували кінний завод в Станишівці, маслозавод« Рудь », плануємо поїхати в музей пожежної охорони та інші цікаві та історичні місця Житомира».

«Чесно кажучи дітям дуже подобається прибування в нашому таборі. Хочу подякувати директору Володимиру Чернишевичу, за те що люб’язно надав нам кімнати для відпочинку дітей» – зазначила Людмила Магалецька.

Сергій Форест