Житловий комплекс «Капучіно»: Нові квартири в Житомирі за ціною від 7399 грн/кв.м.

Який з українських господарів не стикався з типовою ситуацією: коли робиш ремонт старого будинку чи квартири – неякісна кладка стін (та їх кривизна як наслідок), перекошені панелі, незручне планування житла, розетки, вимикачі та інженерні мережі розміщені не там, де нам потрібно, не так, як нам зручно. 

Пригадується стара добра істина: “Краще зруйнувати старе житло та збудувати нове, аніж намагатися вирівняти, перепланувати та відремонтувати старе”. 

Ми перевірені часом. Розмірковуючи так само, як і Ви, ми готові сьогодні запропонувати Вам таке нове житло – адже зараз у Житомирі всеукраїнський забудовник “Набережний квартал”, який будує доступне житло у 18 з 24 областей України (а це всі області України, окрім Закарпатської, Івано-Франківської, Полтавської, Донецької та Луганської), нині зводить уже другий житловий комплекс у Житомирі, адже першу секцію першого житлового комплексу “Набережний квартал” (вул. Бородія, 50А) здано в експлуатацію ще 20 червня цього року. 

Сьогодні закінчується будівництво другої секції і триває будівництво третьої секції. А тим часом у іншому районі Житомира – Крошня – ми почали будівництво нового житлового комплексу “Капучіно”. Будівельний майданчик розгорнуто по вулиці Щорса, 99-Б. 

ЖК “Капучіно” знаходиться за два квартали від Сінного ринку, поруч є ще один продуктовий ринок, безліч магазинів та супермаркет, два дитячих садочки, дві школи (№16 та 28), Агроколедж, поштові служби (Нова пошта, Укрпошта), філії банків. Місце має зручне транспортне сполучення з іншими районами Житомира. 

І саме зараз, до кінця серпня 2015-го року, ми пропонуємо Вам акційну ціну – від 7399 грню за 1 кв. м. Ми радимо Вам поспішати, довго не роздумуючи, та скористатись цією унікальною нагодою, адже з 1 вересня вартість житла зросте. Залежно від ваших вподобань пропонуємо: 1-кімнатні квартири загальною площею: 42,44; 42,64; 44,90; 48,62; 51,88 м. кв, Та 2-кімнатні: 65,83; 65,79; 67,66 м. кв 

Ми дбаємо про економію Вашого часу та коштів. Чому ми твердо впевнені, що нове житло краще за старе? На це вказує ряд переконливих факторів: – Це дешевше (наприклад, 1-кімнатна квартира 42.64 кв. м за ціною 7399грн = 315 493 грн за квартиру, а б/у квартира буде коштувати більше 500 000грн.), завдяки оптовим закупівля будматеріалів у перевірених постачальників. 

– Ви отримуєте нові: сантехніку, електрику, автономне опалення, енергозберігаючі вікна, чистий під’їзд та нових сусідів! 

– Це високі стелі – 2,8 м. 

– Це розвинена інфраструктура та зручна транспортна розв’язка. 

– Це можливість оформити безпроцентну розстрочку. 

– І враховуючи сучасний час – це оплата у гривнях, а не в іноземній валюті (фіксована вартість у день підписання договору). 

Ми відкриті. Ви можете слідкувати за етапами будівництва та переглядати щотижня свіжі фотозвіти з будівельного майданчику на сайті проекту: http://kapuchino.zt.ua/.

А ще там же Ви зможете підібрати для себе оптимальний варіант планування нової квартири. 

Якщо у Вас після ознайомлення з цією цінною інформацією виникли запитання (а вони обов’язково мають бути) – ми радо Вам допоможемо! 

Ми знаходимось у Житомир по вул. Бородія, 50А, наш номер (067) 424-77-33. І нагадуємо, що дана акційна пропозиція обмежена та діє лише до кінця літа! Поспішайте!