​Блок Петра Порошенка “Солідарність” представив у Житомирі свою команду до місцевих виборів та кандидата на посаду міського голови

Команду Блоку Петра Порошенка “Солідарність”, яка цього року йтиме у Житомирі на місцеві вибори, офіційно представили на партійній конференції 22 вересня. 

На початку зборів до слова запросили військового капелана 36 окремої бригади морської піхоти Василя Поворознюка, який від імені бійців та командування подякував першому заступнику Житомирського міського голови Сергію Сухомлину за активну участь у облаштуванні їх позицій на передовій.

«Знаєте, Сергій Іванович особисто приймав активну участь, щоб обладнати позиції. І одне діло, коли там, на передовій просто, в окопах, а коли облаштоване все, це дійсно спасло сотні. І всі керівники всіх позицій підписалися і попросили мене Вам передати», – Василь Поворознюк.

Делегати від політичної сили зібралися на партійну конференцію, щоб визначитись з кандидатурами на майбутні місцеві вибори, які відбудуться 25 жовтня. Народний депутат України Борислав Розенблат звернув увагу присутніх на те, що “Солідарність” не приховує прізвища кандидатів і відкрито представляє у Житомирі свою команду.

«Ми хочемо, щоб суспільство бачило, що “Блок Петра Порошенка” це відкрита політична сила, яка нікого, вибачте, потайки не тягне до влади. Тому всі люди, всі делегати, всі кандидати присутні тут. І ми спеціально запросили засоби масової інформації для того, щоб вони бачили як проходить наша конференція, як іде висування кандидатів і які ми маємо наслідки», – наголосив Борислав Розенблат.

В якості кандидата на посаду Житомирського міського голови делегати одноголосно підтримали Сергія Сухомлина, який нині виконує обов’язки першого заступника голови Житомирської міської ради. Сергій Сухомлин зауважив: на відміну від звичних передвиборчих обіцянок, команда “Солідарності” йтиме на вибори з детальним планом розвитку міста.

«Тобто, ми відмовились від пустих фраз на кшталт «змінимо життя на краще» та інших. В нас є чіткий план по змінам у Житомирі. До того, по кожному пункту цього плану я можу говорити, надавати цифри, конкретні терміни виконання і говорити про фінансовий, матеріальний, часовий ресурс, який необхідний для кожного пункту цього плану», – запевнив Сергій Сухомлин.

Делегати одноголосно підтримали список з 42-х кандидатів на посади депутатів Житомирської міської ради, а також претендентів на посади депутатів районної ради.

На цьому партійну конференцію не закрили, остаточні списки кандидатів у міську та районну ради, які подаватимуть у ЦВК, затвердять на майбутніх зборах партійного осередку.