​Кандидатуру Наталії Чиж “Самопоміч” виставила на громадське обговорення на посаду мера Житомира

“Об’єднання “Самопоміч” на своєму з’їзді в Києві виставила на громадське обговорення список з 46 кандидатів в мери на місцеві вибори 25 жовтня. 

Серед них – претендент на посаду Житомирського міського голову Наталія Чиж (керівник Житомирського міського осередку “Самопомочі”, директор “Агромакс Трейд”).

“Я абсолютно переконаний, що українські міста є тими локомотивами, які виведуть Україну вперед. А їх успіх здатний буде народити нову політичну та управлінську еліту країни, сформувати новий кадровий ресурс для державного управління”, – заявив лідер “Об’єднання “Самопоміч” Андрій Садовий.

За словами Наталії Чиж, для неї це велика відповідальність представляти “Самопоміч” у Житомирі і брати участь разом з командою у виборах.

“Мене надихнула філософія “Самопомочі”. Ми рік працювали, як громадська організація, втілили безліч соціальних проектів. Ми розповідали людям про наші плани та маємо велику підтримку від громади, і не маємо права її зрадити. Ми переможемо, це 100%, і ми не підведемо!” – запевнила Наталія Чиж.

До моменту офіційного висунення кандидатів місцевими осередками наприкінці вересня на сайті samopomich.ua буде проходити громадське обговорення кандидатур. Раніше подібна процедура розпочалась щодо понад 2 тисяч потенційних кандидатів в місцеві депутати від “Самопомочі”.

Прес-служба “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирі