​Lamoda, Я вдома!

Як часто ви прокидались вранці з думками, що знаходитесь не на своєму місці? А потім ще весь тиждень очікували п’ятниці, аби хоч на декілька днів забути свою неулюблену роботу. Годі викреслювати тиждень за тижнем із свого життя, адже бути закоханим в те що ти робиш дуже важливо. Людина почуває себе щасливою маючи три речі: кохання, цікаву роботу та можливість подорожувати.

Зроби крок до свого щастя в компанії, яка здатна вийти за межі заангажованого розуміння рутинного заробляння грошей. Lamoda – це велика сім`я, в якій створюється і живе сучасна світова мода. Твоє бажання для нас головний критерій, цього достатньо щоб працювати з нами. Наші професіонали готові поділитися своїм європейським досвідом, навіть якщо ти в пошуках першої роботи, або бажаєш чогось нового. Кращі з кращих допоможуть тобі розвинути ті якості, які завжди будуть допомагати по життю, де б ти не був і яку б професію не обрав для себе в майбутньому. З нами ти розвинеш: комунікабельність, стресостійкість, професійність ділового стилю мови, лідерські якості, творчий потенціал, модні смаки.

Lamoda цінує амбіції та особистий час кожного. Працюй у гнучкому графіку та не випадай з життя. Ми знаємо наскільки для тебе важлива твоя сім`я, друзі, навчання, або інша робота. У цьому житті світ обертається навколо активних людей. Цінуй кожну мить, кожне обличчя, посмішку, веселись з друзями, читай книги своїй донці на ніч, та вчи свого сина грати в футбол, а шоппінг роби з корпоративними знижками на Lamoda J

Якщо зацікавила робота оператором-контакт центру, деталі можливо дізнатись зателефонувавши нам, або записавшись на співбесіду.

Контакти: (050) 448 29 29; (063) 478 29 08 Електронна адреса: job_ua@lamoda.ua