MOD — інтернет-магазин, який формує стиль

Напевно, всі ми ще трохи думками з літом, не можемо розлучитися з підвернутими джинсами, легкими топсайдерами і улюбленими футболками. Але осінь в цьому році пунктуальна як ніколи.

І якщо хтось ще не встиг поповнити свій гардероб теплою обновою, то в останні сонячні дні час задуматися, де б зашопитися зручним, модним одягом з «беззубими» цінами.

Попереду покупців всього світу очікує велика «Чорна П’ятниця» — час великих розпродажів у всіх магазинах. Час купувати одяг з бонусами вже зараз. У цьому можуть допомогти успішні хлопці, які радують клієнтів свого інтернет-магазину попередніми акціями, не змушуючи їх стояти в чергах за одягом.

MOD — це інтернет-магазин, який формує твій стиль. У ньому представлені абсолютно всі категорії одягу і взуття, а також великий перелік аксесуарів. Тобі не доведеться окремо шукати інтернет-магазин фірмового взуття, одягу. Тут ти зможеш підібрати для себе абсолютно все: від кросівок  до кепок. Все, що ти хочеш купити – парк або пальто, угі або масивні тімберленди, свеговській світшот або універсальний кардиган, загалом, кожен знайде одяг для себе.

MOD — це магазин, який живе і розвивається разом зі стабільно зростаючою кількістю нових покупців. Про всі надходження, нових брендів і лімітованих випусків можна дізнатися, підписавшись на нашу розсилку або  групу вконтакте .

Звідки постачається товар і чому хороші ціни?

Наші постачальники гарантують вищу якість на всі товари. Співвідношення чесної ціни і достовірності продукції, гарантують комфорт і зручність для кожного клієнта цього інтернет-магазину. Оригінальність стилю і технології виробництва товарів – є основною цінністю та запорукою успіху цієї команди. Стилісти ретельно відбирають всі моделі, виходячи з їх якості та актуальності. Це означає, що залишатися в тренді завжди буде легко.

А шопінг з MOD, завдяки акціям і постійним бонусам від магазину, перетворюється не просто на купівлю речей, а на ціле сезонне свято і ця осінь не виняток.

УВАГА АКЦІЯ! 1+1=3*

З 15 вересня купуйте два будь-яких товара у нас в магазині і отримуйте третій товар абсолютно безкоштовно.

У період з 15 вересня по 15 жовтня, для клієнтів, що оформили замовлення на два товара, третій за нижчою ціною йде в подарунок. Акційні товари можна впізнати за помаранчевою ціною в альбомі «Акційний товар».

Також інтернет-магазин має пряму точку продажу у центрі  Житомира, ТЦ «Житній», 3-й поверх. Поспішайте, осінь буде теплою не вічно! З додаткових питань пишіть адміністратору групи у вк:  http://vk.com/ruslan_grushevskiy