​Майже три тисячі відвідувачів завітало на свято радості від Хеппі Міл® у Житомирі

29 серпня 2015 року у Житомирі на Майдані «Мистецькі Ворота» відбувся пізнавально-розважальний захід для дітей від МакДональдз.

Захід від Хеппі Міл® було присвячено темі творчості, що має на меті розвивати творчий потенціал дитини. Всі активності на майданчику були спрямовані на розвиток креативного мислення, уяви та фантазії.

«Компанія МакДональдз постійно реалізовує та підтримує проекти, присвячені всебічному розвитку дитини. А свято радості від Хеппі Міл® – це чудова можливість активного сімейного дозвілля для родин, які прагнуть всебічно розвиватися. Ми дуже раді, що цього року тисячі родин відвідали наші заходи у різних куточках країни»,– зазначила Юлія Бадрітдінова, директор з маркетингу та комунікацій МакДональдз в Україні.

Головним символом заходу стала величезна коробка-розмальовка Хеппі Міл®. Під час заходу маленькі відвідувачі змогли зайнятись різноманітними творчими завданнями, зробити незабутні фотографії у спеціальній фотозоні, взяти участь у конкурсах, а також насолодитися безліччю інших розваг.

«Ми з чоловіком завжди намагаємось відвідувати цікаві заходи, що проходять у місті. Нашим близнюкам дуже сподобались забави біля червоної коробки, а ми навіть змогли трішки відпочити і посмакувати каву, поки діти грались. Сподіваємося, що такі заходи будуть проходити у нашому місті регулярно», – відмітила Юлія, котра прийшла на свято з чоловіком і двома дітьми.

Свято радості пройшло по всій Україні. 29, 30 та 31 серпня 2015 року. Вісім розважально-пізнавальних заходів для малечі від Хеппі Міл® відбулися у Житомирі, Черкасах, Кривому Розі, Рівному, Сумах, Полтаві, Чернігові та Миколаєві. Загалом, вже багато тисяч маленьких відвідувачів цікаво та з користю провели час разом з величезними коробками Хеппі Міл®, а грандіозний фінал свята радості тепер прямує до Києва!