Meizu M2 Note — смартфон з великим екраном

Китайські бренди витіснили провідних виробників смартфонів з території доступних пристроїв, і на кожну спробу грандів повернути собі позиції відповідають все більш навороченими новинками.

Такими як, наприклад, смартфон Meizu M2 note.

Розвиток смартфонів сповільнилося настільки, що говорити про це вголос вже ніхто не соромиться. Всупереч тому, що мобільники все ще продаються «в плюс», без технічного прориву цей клас пристроїв швидко мутує в розряд побутової техніки. Це коли «не бачу різниці між новими пристроями, не буду міняти старе, поки не зламається». Якби не криві руки програмістів, які портируют на торішні флагмани Android Lollipop, власники стареньких Galaxy, One, Xperia і іже з ними могли б сміливо залишатися зі старими пристроями замість того, щоб витрачати гроші на новинки сезону.

Але якщо круті смартфони вперлися в стелю можливостей, то недорогі моделі в розвитку поки нічим не обмежені? На жаль, це не так: наприклад, вже давно вийшли з розряду екзотики Full HD дисплеї досі гніздяться на вершині індустрії і регулярно зустрічаються лише в смартфонах вартістю від $ 300. Як казав Ілліч, верхи не можуть, низи не хочуть. Винятки в моделях брендів-одноденок лише підтверджують це правило.

Але, поки манірні старожили ринку морщать носик і кажуть «ми прийняли рішення проводити тільки флагманські смартфони», виробники якісних китайських пристроїв заходять з іншого боку і захоплюють все більшу частку ринку.

На запитання «що буде далі?» Може відповісти історія автопрому: свого часу Fiat (той, самий, який винайшов «копійку» – Жігулі) прикупив собі Ferrari, а Voklswagen  нині володіє Bentley і Lamborghini. Так що побажаємо удачі самовпевненим виробникам флагманських смартфонів в їх нелегкій справі.

Для тих, хто не розуміє, що стоїть за ім’ям Meizu, відзначимо, що ця фірма стала однією з перших асоціюватися з поняттям «якісний китайський смартфон»

M2 Note, –  відноситься до тих самих моделей, які з’являються на світ, щоб «наздогнати і перегнати» іменитих конкурентів. На нашому ринку протистояти цьомуу герою будуть великі смартфони з цінником в багато тисяч гривень. Подивимося, чи зможе з ними змагатися іменитий смартфон.