На Житомирщині в кукурудзі впіймали браконьєра

30 серпня рейдовою бригадою державного підприємства «Радомишльське лісомисливське господарство» в мисливських угіддях Радомишльської районної громадської організації «Радомишльські мисливці» поблизу кукурудзяного поля був виявлений автомобіль ВАЗ 2109, а згодом затримано мисливця — жителя смт Брусилів, повідомляють у Прес-служба ЖОУЛМГ.

У порушника виявлено мисливську гладкоствольну зброю ИЖ – 43 М, 12 калібру з прикріпленим до неї ліхтарем, та набої, споряджені картеччю. 

“Даний громадянин вчинив адміністративне правопорушення, тим, що здійснював полювання без належного на те дозволу, в забороненому місці, в заборонений час та з застосуванням заборонених знарядь, що є порушенням Закону України «Про мисливське господарство та полювання». На порушника складений відповідний протокол та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу – 1020 грн.” – зазначають у відомстві.

Як повідомляють лісники, в результаті проведених рейдів з 8 по 30 серпня 2015 року на порушників правил полювання складено 15 протоколів, вилучена одна одиниця мисливської вогнепальної зброї та накладено 3,9 тис. грн. штрафів.