На Житомирщині затримали раніше судимого, який у липні вбив 73-річну пенсіонерку

Про загиблу стареньку, виявлену за місцем проживання у селищі Брусилові, до міліції повідомила її сусідка, повідомляють в УМВС.

Слідчо-оперативна група, яка працювала на місці події, зафіксувала під час огляду тіла пенсіонерки ушкодження увигляді відкритої черепно-мозкової травми, що вказували на насильницький характер смерті жінки. Останнє було підтверджено і проведеною судово-медичною експертизою.

Правоохоронці розпочали проведення комплексу необхідних слідчо-розшукових заходів, направлених на встановлення обставин смерті пенсіонерки та причетних до тяжкого злочину осіб.

Під час розкриття тяжкого  міліція розглядала декілька версій можливого розвитку подій. Відтак, збираючи необхідну інформацію,правоохоронці опитали максимум осіб з числа родичів загиблої, її сусідів таінших.

Як повідомив начальник управління карного розшуку УМВС Житомирщини Віктор Бугира, у результаті проведених заходів правоохоронці затрималираніше судимого 37-річного жителя Брусилівського району. Його причетністьдо вбивства підтверджується низкою речових доказів, у тому числі вилучених міліцією у помешканні пенсіонерки під час огляду місця події.

Нині затриманому офіційно оголошено про підозру у вчиненні тяжкого злочину. Судом йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання підвартою. Усі обставини з’ясовуються у ході подальшого досудового розслідування.

За чинним законодавством підозрюваному може загрожувати від 7 до 15років позбавлення волі.