Руслан Годований привітав школу у Великих Коровинцях із 20-річчям

Загальноосвітня школа села Великі Коровинці Чуднівського району у День Знань відзначає своє 20-річчя. Цього року у школі навчається біля 250-ти школярів. Рівень знань її випускників – на рівні із міськими школами.

Привітати учнів та педагогічний колектив закладу з подвійним святом приїхав заступник голови Житомирської обласної ради Руслан Годований. За його словами, сьогоднішні першокласники є найбільш патріотичними за всі роки незалежної України.

«Сьогодні 1 вересня, і я думаю, це один з небагатьох разів, коли після років незалежності у школу йдуть першокласники, які дійсно виховані незалежною Україною. Це нова нація. Я щиро бажаю, щоб вони стали патріотами України, любили Україну, поважали один одного й робили країну міцнішою. Це, напевно, головне, що можна побажати сьогодні дітям, які йдуть в перший клас», – зауважує Руслан Годований.

Учні великокоровинської школи кажуть, що навчання приносить їм задоволення. За час канікул вони навіть засумували за нею.

Як і годиться в День народження, Руслан Годований завітав до Великих Коровинців не з порожніми руками. Заступник голови обласної ради подарував школі музичний мікшер.

Прес-служба обласної ради