Уродженець Житомирщини воює проти України

Уродженець з Овруцького району, який є діючим військовослужбовцем ЗС РФ воює проти України на Донбасі в складі своєї військової частини.

Про це інформує olevsk.com.ua.

Про це редакції сайту розповіли жителі одного із сіл Овруцького району, які безпосередньо контактували з терористом та його дружиною.

Журналісти дізналися, що Казмерчук Олександр Іванович під час анексії території АР Крим російською стороною, в складі своєї військової частини приймав безпосередню участь у протиправній діяльності. Після початку бойових дій на Сході України останній зі своєю військовою частиною ЗС РФ прийняв участь в бойових діях проти сил АТО.

На власній сторінці в соціальній мережі, терорист Казмерчук поширював світлини які підтверджують його участь у бойових діях.

В той час дружина бойовика Казмерчук Ірина проживала в одному із населених пунктів Овруцького району та систематично контактувала з чоловіком. Пізніше Ірина через непідконтрольні Україні пропускні пункти з РФ приїздила гостювати до свого чоловіка на Донбас.

По приїзду до рідного села, Ірина Опанасівна розповідала про свого чоловіка, про його службу та безпосередню участь в бойових діях проти України. Вона не приховувала, що Казмерчук Олександр є громадянином РФ та діючим військовослужбовцем ЗС РФ, військова частина якого дислокується в Чечні. Разом з тим, Ірина Казмерчук розповідала про нагороди та відзнаки, які її чоловік отримав від Російської Федерації.

За інформацією місцевих жителів, їх односельчанка Ірина формувала позитивний імідж президента Росії Володимира Путіна та виправдовувала дії російсько-терористичних військ на Донбасі та Криму.

Відомо, що в якості заохочення Казмерчуку обіцяли надати квартиру в анексованому Криму, а також 2 мільйони російських рублів.

Саме тому, Ірина Казмерчук в 2015 року покинула територію України та переїхала на постійне місце проживання до Чечні аби після отримання квартири переїхати до Криму.