​В Городницькому лісгоспі нагородили учасників АТО

15 працівників Городницького лісгоспу Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства , які повернулися після демобілізації із зони АТО приступили до роботи в рідному підприємстві.

З нагоди Дня незалежності України за особисту мужність і героїзм, проявленні при виконанні спеціальних завдань в ході антитерористичної операції на Сході України всі вони отримали відомчі нагороди.

Троє працівників нагороджено нагрудним знаком «Відмінник лісового господарства України», п’ятеро – Подякою голови Державного агентства лісових ресурсів України, ще семеро – Подяками від колективу лісгоспу. В додаток до всіх нагород – грошові премії.

– Так ми висловили свою вдячність нашим колегам, які в надзвичайно важких умовах, але з честю виконали свій громадянський обов’язок, не шкодуючи життя захищали незалежність нашої держави, – каже директор лісгоспу Віктор Мельник.

Серед нагороджених – Сергій Мельник, на підприємстві – понад 10 років, працює верстатником. З перших хвилин розмови стає зрозуміло, що чоловік цей має залізну волю і витримку та вміє керувати своїми емоціями. Тому розлогих розповідей, як і нарікань, з його вуст чекати марно. Можна лише здогадуватись, які спогади тримає в собі його пам’ять…

В зону АТО Сергій потрапив серед перших. На його бойовому шляху Амвросіївка та Степанівка, страшний обстріл в день, коли йому виповнилося 30 років та госпіталь…Позитивом вважає те, що потрапив до артилерійського підрозділу, а справа ця знайома, бо в таких військах проходив строкову службу. А ще те, що стосунки між побратимами склалися хороші, хоча всі були різного віку. З вдячністю говорить про волонтерів та з особливим теплом про дружину і донечку Тетянку, які понад усе чекали його повернення додому…

Прес-служба ЖОУЛМГ